Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Ez tényleg gusztustalan reklám lett

2016.08.19. 12:07
Abigail Breslin nem ment el szó nélkül a Gold's Gym fitneszlánc kairói termének hirdetései mellett. Instagram profilján undorítónak és sértőnek nevezte a reklámokat, amelyek a körte alakú nők megszégyenítésével kampányolnak a testmozgás mellett. 

Nagyon célt tévesztettek a Gold's Gym kairói edzőtermének hirdetései azzal, hogy pont egy körtét helyeztek a hírdetéseik középpontjába. A testalkatként is ismert gyümölcs mellett ez a felirat áll: „Egy lány alakja nem lehet ilyen.” Abigail Breslin, amerikai színésznő az Instagramon fel is háborodott a hirdetések miatt.

 A színésznő szerint pont az ilyen undorító reklámok miatt alakulnak ki étkezési zavarok kilencéves kilányoknál, arról nem is beszélve, hogy csak a nők alakjáról ítélkeznek, bezzeg a férfi vendégeknek nem adnak alakformálási tanácsokat. 

Breslin a dühös posztjában azt is szóvá tette, hogy az edzésnek valami olyasminek kellene lennie, amit az ember az egészségéért és a saját öröméért csinál. Nem pedig azért, mert megszabják neki, hogyan kellene kinéznie. 

A Gold's Gym azóta nyilvánosan bocsánatot kért a reklámokért, eltávolították a kairói Gold's Gym Dreamland Facebook oldalát és a közeljövőben valószínűleg szerződést is bontanak az edzőteremmel. 

 (Címlapi kép: AFP)