Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Szeretné, hogy egy vibrátor ébressze?

2016.09.15. 09:14
A Litte Rooster (Kis Kakas) névre hallgató szerkezetet egyelőre nőknek fejlesztették, de már készül a férfiak ébredését elősegítő kütyü is. Éjszakai viselete állítólag nem zavaró, és reggel telefoncsörgés helyett fokozatosan erősödő vibrálásra ébredhetnek azok a nők, akik a felkelésnek ezt a kellemes módját választják. 

Akadnak emberek, akik képesek azonnal kipattanni az ágyból, amint meghallják az ébresztőórájuk csörgését. Valószínűleg ők vannak kisebbségben a világon, különben nem dobnának a piacra bizarrabbnál bizarabb kütyüket a notórius elalvóknak. Mint például ezt a csuklópántot, amely szó szerint az ébrenlétbe sokkolja az embert. Vagy az iPhone egyik nőknek kifejlesztett ébresztő alkalmazását, ahol különböző akcentussal beszélő, szexi férfi hangok noszogatnak türelmesen a felkelésre. 

Forrás: Thinkstock

A közelmúltban piacra dobott vibrátoros ébresztőóra azonban ezeken is túltesz. Már csak azért is, mert ha egy nő tényleg ezzel a kütyüvel szeretne ébredni, akkor egész éjjel az alsóneműjében kell viselnie. Cserébe viszont a szerkezet elkezd vibrálni a beállított időben és állítólag garantáltan nem hagyja abba addig, amíg viselője jóleső sóhajok közepette kinyomja az alkalmazást.

A reggeli ébresztő orgazmus ára egyébként közel száz dollár. A szerkezetet egyelőre nőknek fejlesztették ki, de a termékbemutató videó szerint már készül a férfiakra kitalált párja is. 

(Címlapi kép: Origo)