Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Bezárhatják a netes prosztóság templomát

2016.10.04. 12:45
A 4Chan az internet egyik hírhedt fóruma, a politikailag korrekt beszédmód esküdt ellensége, a verbális megalázás, az antiszemita, nőgyűlölő, rasszista stb. poénok melegágya. Most bajban vannak.

„Közeleg a tél. A 4Chan már nem tudja fizetni a hálózati díjakat, a szerverdíjat, az infrastruktúra költségeit.” Ezekkel a szomorú szavakkal fogadta felhasználóit a minap a 4Chan fóruma.

Az adminisztrátor három megoldási lehetőséget ajánl: vagy bezárnak pár fórumot, kisebb feltöltési tárhelyet adnak és kisebb szerverparkot tartanak fenn, vagy sokkal több hirdetést fogadnak be, vagy növelik a fizetős hozzáférés arányát a fórumokon.

A 4chan üzenete

Forrás: 4Chan

Bármelyik lehetőség valósul is meg, valószínűleg korlátozni fogja a moderálás nélküli, ellenőrizetlen tartalommegosztást az oldalon. Márpedig a 4Chan szexepiljét a gusztustalan mémek, antiszemita viccek, nőgyűlölő kommentek, kiszivárogtatott meztelen celebfotók és hasonló tartalmak adják. 

A Twitter tanúsága szerint a 4Chant esetleg Martin Shkreli befektetési vállalkozó venné meg, aki nemrég egy gyógyszerforgalmazási ötlete és a hatalmas áremelés miatt kiérdemelte az „Amerika leggyűlöltebb embere” címet.

(Címlapi kép: Twitter/codyave)