Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Nahát, lehet, hogy nem is volt semmilyen pornó a CNN-en

2016.11.27. 11:21
Egyelőre nem találtak más tévénézőt, akinek a CNN-en pornó jött volna be a héten főzőműsor helyett, azon a nőn kívül, aki Twitteren robbantotta a hírt. Lehet, hogy nem is történt meg a kellemetlen epizód.

Pénteken a fél világsajtó átvett egy Twitter-bejegyzésen alapuló hírt, amely szerint a CNN Bostonban fél órán keresztül transzszexuális pornót vetített volna Anthony Bourdain gasztronómiai műsora, a Parts Unknown (értjük a poént) helyett.

Itt van a pillanatfelvétel, ami mindenhol lejött:

Az állítólagos CNN-adás

Forrás: Twitter

A gond csak az, hogy @solikearose twitterezőn kívül senki más nem vette észre a problémát. A Twitter-felhasználó azóta privátra állította a fiókját. Mint mondta, rengeteg gusztustalan kommentet és pöcsfotót kapott elhíresült bejegyzése óta.

A CNN először elnézést kért, és megígérték, hogy utánanéznek az ügynek. Azóta sem találtak más tévénézőt, akinek pornó jött volna be csütörtök este a főzőműsor helyett. Rose, a twitterező viszont továbbra is állítja, hogy fél órán át ment a pornó, ám legutóbb azt is hozzátette, lehet, hogy csak az ő házát érintő malőr történt. Hát ez viszont elég nehezen elképzelhető.

Donald Trump megválasztásának, az internetes álhíreknek és a posztigazságnak a viszonyát pedig most ne is kezdjük el boncolgatni.

(Címlapi kép: AFP/Pierre Verdy)