Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Channing Tatum hableány lesz

2016.08.02. 10:52
Bejelentette a Disney, hogy megcsinálják az 1984-es romantikus vígjáték, a Splash (Csobbanás) remake-jét. Az eredeti verzióban Daryl Hannah alakította a hableányt, a feldolgozásban viszont Channing Tatum kap uszonyokat. 

A Disney úgy döntött, hogy csavart visz az eredeti love storyba, és felcseréli a szerepeket, mert nem csak a szép nőknek lehetnek pikkelyei, hanem a szép férfiaknak is. A '84-es történet szerint Allen Bauer (Tom Hanks) beleszeret egy elbűvölő nőbe (Daryl Hannah), aki viszont igyekszik eltitkolni a férfi elől, hogy valójában hableány, és amint víz éri a testét, sellővé változik. A remake ehhez képest a vonzó kétéltű szerepét Channing Tatumra osztja (Magic Mike-filmek, Ave, Cézár!). Közte és a Workaholicsból (A munka hősei) ismert Jillian Bell között fog szerelem szövődni. 

Splash annak idején nagy kasszasiker volt, a kritikusokat sem rázta ki a hideg a kissé bugyuta produkciótól, sőt még egy Oscar-jelölést is kapott a film a forgatókönyvéért. Így aztán jó okkal reménykedhet a Disney abban, hogy a sellő szerepére minden bizonnyal tökéletes Channing Tatummal megint nagyot fog aratni.

(Címlapi kép: Picture-Alliance/AFP/Jens Kalaene)