Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Most kapott színészi Oscart, de már rendezne is

2016.08.09. 13:18
Brie Larson idén kapta meg a legjobb színésznőnek járó Oscar-díjat, most pedig első rendezésére, a Unicorn Store-ra készül.

Brie Larson nemcsak a rendezője, hanem szereplője és producere is lesz a Unicorn Store című filmnek. A független vígjáték egy olyan nőről szól, aki felnőttként kénytelen hazaköltözni a szüleihez, de csakhamar kap egy meghívót, amelyben egy Unikornisbolt nevű helyre hívják. A meghívó ígérete szerint itt lehetőséget kapna arra, hogy végre tényleg felnőjön.

Korábban arról volt szó, hogy Miguel Arteta (Lázongó ifjúság) rendezné a filmet, de egyeztetési problémák miatt végülis Larson vállalta a feladatot. Noha nagyjátékfilmet még nem csinált, négy éve társrendezőként jegyezte a The Arm című kisfilmet, amellyel díjat is nyert a Sundance-en. 

Brie Larson és Jacob Tremblay A szoba című filmben

Forrás: Vertigo Media

A színésznő idén kapott Oscar-díjat A szoba főszerepéért, de azóta is csupa ígéretes és/vagy sikervárományos filmje készül. Ő lesz a címszereplő a Marvel első női főhőst mozgató filmjében, a Captain Marvelben, de benne lesz az új King Kong-filmben, a Skull Islandben is.

Szerencsére a független filmes vonalat sem hanyagolja el: újra együtt dolgozik az Átmeneti állomás (Short Term 12) rendezőjével, Destin Daniel Crettonnal a The Glass Castle című filmben, de ő lesz a főszereplő Ben Wheatley (High-Rise) új thrillerében, a Free Fire-ben is.