Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Ennél taplóbb már nem is lehetne a télapó

2016.08.10. 11:09
Ha készült valaha tökéletes antikarácsonyi film, az a Tapló Télapó volt, amely nekifutásból és páros lábbal rúgta arcon a decemberben a plázákra telepedő émelyítő ájtatosságot. Billy Bob Thornton most visszatér, hogy újra magára öltse a rasszista, szexista és keményen piáló Mikulás ruháját. Itt az első, természetesen korhatáros előzetes.

Úgy tűnik, az alkotók nem változtatnak sokat a bevált recepten: télapónk még mindig mocskos szájú, olcsó viszkitől részeg, és annyira nem kenyere a politikai korrektség, hogy tőle még talán Donald Trump is elhatárolódna. Ja, és emellett széfeket tör fel, ha lehetősége nyílik rá.

A nagy szajré reményében ismét összeáll egykori bűntársával, a halmozottan hátrányos helyzetű és teljesen elvetemült Marcusszal, akivel még mindig szenvedélyesen gyűlölik egymást. Prosztóságban és vállalhatatlan sértegetésekben tehát most sem lesz hiány, új ötletekben feltehetőleg igen. A Tapló Télapó 2 ennek ellenére is tökéletes orvosság lesz annak, akinek már december elején megfeküdte a gyomrát a karácsonyi hangulat.

(Címlapi kép: SPI)