Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Rihanna is benne lesz a női Ocean's-filmben

2016.08.11. 15:02
Sandra Bullock és Anne Hathaway mellett Rihanna is biztosan benne lesz az Ocean's Eleven női verziójában, amelyben tizenegy férfi helyett nyolc nőből áll a rablóbanda.

Az Ocean's Eightnek annyira jó a szereposztása, hogy akkor is érdemes lesz megnézni, ha nem valami eredeti ötlet újraforgatni nőkkel egy közelmúltbeli filmsikert. De miért is akarnánk kihagyni azt a filmet, amelyben Cate Blanchett, Sandra Bullock, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter és Mindy Kaling (A hivatal) mellett már Rihanna is játszik?

Julia Roberts és George Clooney az Ocean's Eleven – Tripla vagy semmiben

Forrás: The Picture Desk/n/a/Bob Marshak

A George Clooney és Brad Pitt főszereplésével készült, 2001-es Ocean's Eleven – Tripla vagy semmi rendezője, Steven Soderbergh is áldását adta a remake-re, és producerként vesz részt a filmben. A rendező Gary Ross, aki többek között a Pleasantville-t és az első Éhezők viadalát csinálta. Vitathatatlanul szürkébb rendező Soderberghnél, de ennyi csodás színésznővel és Rihannával talán ő sem lőhet mellé.

Rihanna egyébként már játszott filmekben, benne volt a méltán hamar elfeledett Csatahajóban, és Luc Besson hamarosan érkező képregényadaptációjában, a Valérian and the City of a Thousand Planetsben is kapott egy kis szerepet.

Az Ocean's Eight forgatása még nem kezdődött el, Rihannát viszont csütörtök este máris meg lehet nézni a Szigeten!