Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Hát senkit nem érdekel, hogy egy sztár dobol a metróban?

2016.08.15. 12:26
Ha egyik reggel a 3-as metró mozgólépcsőjén leérve azt látnám, hogy ott hegedül Scarlett Johansson, vagy épp Tom Hanks vad tubaszólójára toppanék be a kisföldalatti egyik megállójába, azért lehet, hogy megállnék egy pillanatra. Nincs mindenki így ezzel, Joseph Gordon-Levitt őrült dobolása nem hatotta meg a járókelőket.

Az Eredet vagy az 500 nap nyár sztárja persze nem az apróért ment le zenélni az aluljáróba, hanem új közösségi projektjét reklámozza ezzel a videóval. A HitRecords célja, hogy zeneileg segítsen „megragadni azokat a kihagyhatatlan, látványos pillanatokat, amelyek mindennap megtörténnek". 

Nyilván így jött a helyszín is, hiszen a metrónál hétköznapibb terepet elképzelni is nehéz lenne. És Gordon-Levitt nemcsak beszél róla, hanem fog egy dobszerkót és meg is mutatja mire gondol, mikor hétköznapi látványosságokról beszél. 

Hiába tette oda magát, egyetlen utas érdeklődését sikerült felkeltenie, aki Pee Wee Hermanhoz, a 80-as évek egyik vicces és bizarr sorozatkarakteréhez hasonlította őt. A színész jót mulatott a bókon.

(Címlapi kép: HitRecords/YouTube)