Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Nézzünk idióta sérókat az Aranyélet folytatásában!

2016.08.16. 16:37
Hetvenkilenc nap alatt leforgatták az Aranyélet második évadát, már csak az utómunka van hátra, és novemberben érkeznek is az új epizódok. Addig viszont gyönyörködhetünk ifj. Vidnyánszky Attila Jimmy-frizurájában vagy az Ónodi Eszterre félelmetesen hasonlító Waskovics Andreában.

75 helyszínen 150 szereplővel forgatták le az HBO saját gyártású magyar sorozatának következő évadát, amelyben – az előzetes ígéretek szerint – a bűnözésből élő újgazdag Miklósi család élete még izgalmasabb és akciódúsabb lesz, mint amilyen az első évben volt. Előkerül például egy AK–47-es gépfegyver, amellyel várakozásaink szerint Miklósi Attila (Thuróczy Szabolcs) végigpirítja majd a belvárost, de a főcímből ismert aranypisztoly is feltűnik. 

A második évadban Dyga Zsombor és Mátyássy Áron rendezők Miklósiék fiatalkorát is megidézik, ennek köszönhetően a sorozat tele lesz viccesebbnél viccesebb hajkölteményekkel. Ezek közül is a legjobban talán ijf. Vindnyánszky Attiláé sikerült, aki a fiatal Miklósi Attilát alakítja majd.

Persze, az „NDK-s stricire” emlékeztető felnyalt frizura is tökéletes lett. Ez a haj Hollós Endre lázadó énjéhez tartozik, Kovács Tamást láthatjuk majd a szerepben.

Egy kivétel is kell. A fiatal Janka hajában speciel nem lesz lesz semmi különös, de az őt alakító Waskovics Andrea kiköpött Ónodi Eszter (a felnőtt Janka), úgyhogy mindenképpen érdemes vetni rá egy pillantást: