Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Ilyen, amikor Mad Max táncra perdül

2016.08.19. 14:31
Bollywood előszeretettel formálja saját képére a nagy hollywoodi kasszasikereket, miért épp Mad Max lenne kivétel? A posztapokalipszis is zenével és tánccal az igazi!

Indiában nemcsak az ízek intenzívebbek, hanem a filmek is. Ha valaki például kíváncsi rá, milyen az, amikor a szürreálison is túlra fokozzák az akciót, nézzen csak bele aTerminátor bollywoodi verziójába 1984-ből, és garantáltan leesik az álla.

Ehhez képest Schwarzenegger filmje egy rögrealista filmdráma.

Hamarosan érkezik a Mad Max indiai továbbgondolása is, Ranveer Ching Returns címen, és az előzetes alapján ez sem tűnik épp visszafogottnak. A dübörgő zene persze már George Miller filmjében is hatalmas szerepet játszott, és sokak kedvenc karakterévé tette a harci járművön függő vak metálgitárost.

Itt azonban tánc és ének is jár a gitármuzsika mellé, ahogy azt Bollywoodban megszokhattuk. A filmet Rohit Shetty rendezi, aki India hatodik legnagyobb bevételű filmjét, a Dilawit is jegyzi. Mad Max ugyan nincs nevesítve, de a trailert elnézve egyértelműek a párhuzamok az indián tollakban parádézó Ranveer Ching és közte.

(Címlapi kép: InterCom)