Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Britney Spears visszatért, és új albumával máris a csúcson van

2016.08.27. 09:54
Pénteken Glory címmel megjelent Britney Spears kilencedik nagylemeze, és az album azonnal fel is kúszott az iTunes sikerlistáinak élére több mint negyven országban. Az énekesnő rég nem látott vendégként újra fel fog lépni az MTV Video Music Awardson (VMA).

Szaúd-Arábiában, Chilében és Oroszországban is ott van az iTunes listák élén a 34 éves Britney Spears új albuma, és most biztosan e körül fog keringeni még a Föld is a popszakmában. 

A Glory Make Me... című számához még augusztus elején jelent meg az új videóklip, de az album megejelenése előtti valódi mézesmadzag az volt, amikor az énekesnő pár napja szerepelt James Corden népszerű karaoke műsorában. A Carpool Karaokeban Corden eddig olyan sztárokat énekeltetett meg egy autóban ülve, mint Adele, a Red Hot Chili Peppers vagy Michelle Obama. A Britneyvel készült, legutóbbi részt – amelyben természtesen előkerült a 18 évvel ezelőtt írt Baby One More Time klasszikus is – eddig közel hat és félmillióan látták. 

Britney a tinipopsztár imidzsét 2006-2008 között veszítette el végleg, amikor a botrányai miatt a karrierje kezdett kínos komédiába fordulni. Ekkor borotválta le a haját, a gyerekeit pedig egy időre elvették tőle. Azóta elég nehéz volt visszatornásznia magát a csúcsra: 2008-ban tért vissza először, és azóta ugyan több albumot is megjelentetett, de az utóbbi három évben nemigen lehetett róla hallani, egyetlen fellépése volt csak.

A Gloryval valószínűleg megint új – és sikeresebb – fejezet nyílik az életében. Ezt a legjobban talán az jelzi, hogy 2007 óta először ismét láthatják a rajongók az MTV Video Music Awards (VMA) színpadán, most vasárnap. 

(Címlapi kép: AFP/2016 Getty Images/Kevin Winter)