Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Végre megtudtuk, mit csinált Thor a második Bosszúállók után

2016.08.29. 12:09
Nagyon vicces áldokumentumfilm-felvétel került elő Thorról, aki a második Bosszúállók-film után Ausztráliába költözött, és kicsit megsértődött, hogy őt nem hívták csatázni a polgárháborúba. De hogy jön ide a Flight of the Conchords?

Thor Ausztráliába költözött, ahol összebútorozott egy Darryl nevű, teljesen átlagos irodistával. Néha bemegy beszélgetni a környékbeli óvodába a gyerekekkel, máskor Bruce Bannerrel fut össze egy kávéra. Közben összeesküvés-elméleteket épít arról, ki mozgatja a szálakat a Marvel univerzumban.

Mint megtudjuk, kissé zavarja őt, hogy sem Tony Stark, sem Steve Rogers nem kereste meg a polgárháború vagy ahogy Bruce Banner hívja, a legutóbbi hugyozóbajnokság miatt. Persze nehéz is lett volna elérni Thort, hiszen nincs mobiltelefonja. De miért nem küldtek hollót?

A videót a Comic-Conon mutatták be, most tették föl a netre. Taika Waititi rendezte, aki a Flight of the Conchords című, szűk körben itthon is kultikus sorozat egyik készítője és a Hétköznapi vámpírok című remek film rendezője. Ő csinálja az új Thor-filmet, a Thor: Ragnaroköt is, azt vezeti fel ez a videó, amely teljesen elüt a Marvel szuperhősfilmjeinek hangvételétől, de pont ettől jó.

(Címlapi kép: Origo)