Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

A nap, amikor Terrence Malick besétált a Coen testvérek forgatására

2016.08.31. 15:29
Az élet fája rendezője sosem ad interjúkat, de szeret más filmesekkel fecsegni, mint például a Coen testvérekkel az Ave, Cézár! forgatásán.

„Éppen ebédeltünk, amikor Terrence Malick egyszer csak felbukkant. Nem ismerte meg senki, de én kiszúrtam, és teljesen bepörögtem, hogy jézusom, ott van Terrence Malick!Hívtam a Coenék asszisztensét, mondtam, hogy szerintem velük akar beszélni. Nem hívta senki, csak úgy felbukkant. De Coenék aztán vele ebédeltek.”

George Clooney az Ave, Cézár! című filmben

Forrás: UIP Dunafilm

A sztorit David Krumholtz mesélte az AV Clubnak. Krumholtznak kisebb szerepe volt a Coen testvérek legutóbbi filmjében, az Ave, Cézár!-ban (a hamarosan mozikba kerülő Virslipartiban is játszik amúgy). Önmagában nem lenne nagy szám, hogy egy rendező ellátogat más rendezők filmjeinek forgatására, de Malickről tudni lehet, hogy irtózik a nyilvánosságtól, soha nem ad interjúkat, és fotó is alig készül róla.

Krumholtz azt is elmesélte, hogy Malick látogatásánál csak Ethan Coen reakciója lepte meg jobban, a rendezőt ugyanis nem különösebben izgatta, hogy a Sivár vidék, a Mennyei napok vagy Az élet fája legendás alkotójával ebédelhetett. Coen azt mondta Krumholtznak, hogy nem nagyon nyűgözik le már őt más filmkészítők. A színész utána gondolt bele, hogy végül is az Ave, Cézár! is erről, a Hollywoodból való kiábrándulásról szól.

Egy kép Terrence Malick legutóbbi filmjéből, a Knight Of Cupsból. Részben ez a film is a Hollywoodból való kiábrándulásról szól

Forrás: The Picture Desk/n/a/Melinda Sue Gordon

Terrence Malick új rendezését, a Voyage of Time című dokumentumfilmet most, szeptember elején fogják bemutatni a velencei filmfesztiválon. Mi is írtunk már róla, nagyon várjuk.

(Címlapi kép: UIP-Duna Film)