Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Tom Hanks padlót fogott Ryan Goslingtól

2016.09.05. 10:41
Tom Hanks éppen legújabb filmje, a Sully – Csoda a Hudson folyón sajtótájékoztatóján ült egy filmfesztiválon, mikor megragadta az alkalmat, hogy az új Ryan Gosling-filmről, a Kaliforniai álomról áradozzon.

A sajtósok, asszisztensek és a stúdió más munkatársainak halántékán ilyenkor szokott kidagadni egy ér. A Telluride Filmfesztiválon bemutatták Clint Eastwood új rendezését, a Tom Hanks főszereplésével készült Sully – Csoda a Hudson folyón című pilótás drámát.

A sajtótájékoztatón Hanks is részt vett, és egy újságírói kérdésre azzal válaszolt, hogy színészként ugyanazt keresi egy filmtervben, mint bárki a közönségből: mi az, amit még nem csináltak, ami tényleg újdonságnak tűnik? Majd Hanks megkérdezte, ki látta az ugyanazon a fesztiválon bemutatott Kaliforniai álom (La La Land) című filmet.

Tom Hanks és Aaron Eckhart a Sully – Csoda a Hudson folyón című filmben

Forrás: InterCom

„Ilyen az, amikor látsz valami vadiújat, amiről nem is álmodtál volna, és hálát adsz az égieknek, hogy elkészült. Pedig ez a film vörös posztó lehetett a stúdiók szemében. Egy musical, amelyben senki nem ismeri a dalokat. Nem folytatás, senki nem ismeri a karaktereket.” 

Hanks még ezek után is beszélt néhány percet Damien Chazelle filmjéről. Clint Eastwood azt mondta, ő még nem látta.

Ryan Gosling és Emma Stone a Kaliforniai álom című filmben

Forrás: Freeman Film

A sztárnak egyébként igaza volt, senki nem akart pénzt adni Chazelle-nek a filmre, ezért ő inkább megírta és megrendezte a sokkal olcsóbb és könnyebben eladható Whiplasht, amellyel egy csomó díjat nyert, Oscarra is jelölték. Utána kapott pénzt a Kaliforniai álomra, sőt Ryan Gosling és Emma Stone is szerepet vállalt a filmben. 

A Sullyt ezen a héten, a Kaliforniai álmot decemberben mutatják be Magyarországon.

(Címlapi kép: AFP)