Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Mel Gibson végre kimondta az igazságot a Batman Superman ellenről

2016.09.07. 12:47
Most mutatták be Mel Gibson új rendezését a velencei filmfesztiválon. Ebből az alkalomból megint ad pár interjút, és persze miért is fogná vissza magát, ha már úgyis utálják Hollywoodban?

Mel Gibson nem nagyon érti, miért bíznak rá fiatal rendezőkre olyan temérdek pénzt, hogy zöld háttér előtt fölvegyenek valami szuperhősös marhaságot. Szerinte elég nehéz visszahozni egy ilyen film költségeit, pláne keresni velük. 

Gibson a Deadline-nak adott interjút, amelyben megkérdezi az újságírót, mennyibe is került a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala. A kérdező közli vele, hogy 250 millió dollárba, vagy legalább is ennyit vall be a stúdió. Gibson közli, hogy na tessék, aztán mégis egy rakás szar lett a film.

Mel Gibson és Andrew Garfield Velencében

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit picture alliance picture alliance/Daziram/Geisler-Fotopress

Ebben a hangulatban telik a beszélgetés. Nem meglepő, hogy Gibson saját állítása szerint nem vállalná el egy szuperhősfilm rendezését, sőt Odin szerepét is visszautasította a Thor-sorozatban. Azt is mondja, hogy az igazi szuperhősök sosem hordanak sztreccsmaskarát. 

Utóbbi megjegyzésével új filmjére, a Hacksaw Ridge-re is utal, amely egy pacifistává váló katonáról (Andrew Garfield) szól. Most mutatták be Velencében, az első kritikák nem is rosszak.

Mel Gibson azóta számít páriának Hollywoodban, amióta több ízben antiszemita és rasszista megjegyzéseket tett nyilvánosan és magánbeszélgetésekben, valamint kiderült, hogy rendszeresen verte korábbi barátnőjét.

(Címlapi kép: Anadolu Agency/2016 Anadolu Agency/Primo Barol)