Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Oliver Stone befejezte a Putyinról szóló film forgatását

2016.09.09. 15:19
Annak idején, amikor a rendező bejelentette, hogy dokumentumfilmet készít Vlagyimir Putyinról, az ötletét azzal indokolta, hogy az amerikaiak nem ismerik igazán az orosz elnököt, ezért van szükség egy hiteles filmre. 

Igor Lopatenok producer (az előző Stone-film, a Snowden producere is ő volt) a RIA Novosztyi hírügynökségnek viszont azt mondta, hogy egyelőre a bemutató időpontját titokban tartják, de a dokumentumfilm biztosan érdekes lesz, főként az amerikai közönség számára. Oliver Stone filmjének forgatása befejeződött, de az utómunkálatok még zajlanak.

Forrás: Sputnik/Michael Klimentyev

Az egyik legellentmondásosabb amerikai rendezőként számon tarott Oliver Stone 2014-ben jelentette be, hogy az orosz elnökről fog forgatni. Stone akkor is az orosz hírügynökségnek adta elő tervét, mondván, hogy „szívesen készítene egy interjút Putyinnal, mert ő olyan állláspontot képvisel, amelyet az amerikaiak általában nem hallanak meg."  Putyin szóvivője, Dmitrij Peszkov is azonnal megerősítette, hogy a Kremlnek tudomása volt Stone szándékáról, hogy filmet forgasson.

Az eddigi nyilatkozatok alapján a készülő filmmel kapcsolatban a legfontosabb kérdés az, Stone mennyire fog támogató hangnemet megütni.

(Címlapi kép: NurPhoto/Manuel Romano)