Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

A sötét ötven árnyalatának már az előzetese is nézettségi rekordot döntött

2016.09.17. 16:01
A gyártó stúdió közlése szerint 114 milliószor nézték meg A sötét ötven árnyalata első előzetesét egy nap alatt. Ez új rekord, eddig a Star Wars: Az ébredő Erő trailere volt a csúcs.

Kit érdekel már a Star Wars: Az ébredő Erő előzetese a maga 112 millió, egy nap alatt szerzett nézőjével? Már A szürke ötven árnyalatának a folytatása érdekli az embereket, a héten bemutatott első hosszú előzetest 114 millióan nézték meg 24 óra leforgása alatt.

A legtöbben, mintegy negyvenmillióan ugyan Észak-Amerikából érték el a trailert, de az egész világon rengetegen látták. Itt van a magyar változat, biztosan ez is nagyon népszerű:

A sötét ötven árnyalata a második könyv E.L. James A szürke ötven árnyalatával kezdődő erotikus lányregény-sorozatából. A történetben Anastasia Steele valamiért megint összejön a férfival, aki korábban szado-mazo szexre kényszerítette.

A filmadaptációt február 9-én mutatják be. Az első rész minden idők legjobb első heti bevételeit érte el a magyar mozikban, a folytatást is biztos sokan meg fogják nézni.

(Címlapi kép: UIP-Duna Film)