Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Így csavarja el Marion Cotillard Brad Pitt fejét

2016.09.21. 10:19
Érkezhetne-e Brad Pitt számára ennél kellemetlenebb időpontban új filmjének előzetese? Az Allied trailerében szépen egymásba habarodnak Marion Cotillard-ral. 

Néhány órával azután, hogy kiderült: Brad Pitt és Angelina Jolie elválnak, a Paramount Pictures kihozta legújabb filmelőzetesét. A november 23-án debütáló Robert Zemeckis-filmben, az Alliedben Pitt szerelmét Marion Cotillard játssza, akiről viszont úgy hírlik, hogy köze lehet Jolie és Pitt házasságának felbomlásához.

Korábban a TMZ még arról írt, hogy Angelina Jolie azért adta be a válókeresetét, mert férje állítólagos alkohol- és drogproblémái, valamint gyereknevelési gondok miatt kibékíthetetlen konfliktusok alakultak ki köztük, de később már az a pletyka is napvilágot látott, hogy Pitt Marion Cotillard-ral csalta a feleségét.

Ha a pletyka esetleg igaz lenne, akkor a Paramount marketing szempontjából – egyébként pedig meglehetősen kíméletlen módon – soha jobbkor nem rukkolhatott volna elő az Allied előzetesével, amely egy második világháborús romantikus dráma, benne Brad Pitt egy titkos ügynököt, Cotillard pedig egy francia ellenállót alakít. A film kettejük szerelméről és a nácik elleni közös küzdelmükről szól.

Meg nem erősített források szerint ezen a forgatáson alakult ki a kelleténél intimebb kapcsolat a két színész között, kísértetiesen hasonló módon a 2004-es Mr. és Mrs. Smith forgatásához, ahol Jolie és Pitt megismerkedtek, ami aztán egy 12 évig tartó kapcsolatot indított el.

(Címlapi kép: AFP/Patrick Kovarik)