Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Lehet, hogy nem japán, de ettől még dögös kiborg

2016.09.22. 16:17
Egy komplett teasersorozattal előlegezik meg a Ghost in the Shell – Páncélba zárt szellem filmadaptációját. Itt vannak az első mozgóképek a filmből.

Jövőre érkezik az 1989 és 1991 között megjelent mangaklasszikus filmváltozata, amelyhez most érkeztek meg a teaserek. A Ghost in the Shell – Páncélba zárt szellemhez készült rövid előzetesekből rendhagyó módon egy ötrészes szettet adtak ki, és ezekben a kiborgtestbe zárt Kusanagi Motokót alakító Scarlett Johanssonon kívül egyéb szereplők is feltűnnek.

Bár Johansson szinte minden ízében emlékeztet a manga (és az abból készült anime) főhősére, valószínűleg a teaserek nem elegendőek a filmről szóló első hírek megjelenése óta felbőszült rajongók kiengesztelésére, hiszen Rupert Sanders rendezésében Scarlett Johansson továbbra sem japán. Mikor ugyanis kiderült, hogy ő fogja alakítani a Páncélba zárt szellem 9-es szekciójának őrnagyát, sokan felháborodtak, amiért a készítőknek sikerült egy filmre vitt manga főszerepére amerikai fehér színésznőt találniuk.

(Címlapi kép: AFP/2016 Getty Images/Mike Windle)