Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Daniel Radcliffe megöletné magát a Trónok harcában

2016.09.24. 09:21
Sorozatot vállalni nem akar, de egy véres halálra szívesen beugrana a sárkányokkal és zombikkal kibélelt középkorba.

A Trónok harca mindent vitt az idei Emmy-gálán, és egyben a tévétörténelem legtöbbet díjazott sorozata lett. A fiktív középkorban játszódó sztori nem bánik kesztyűs kézzel a szereplőkkel, egyik nagy vonzereje épp az, hogy látszólag bárki bármikor váratlan és véres halált halhat benne.

Ez a nagyfokú halandóság még Daniel Radcliffe érdeklődését is felkeltette, aki évek óta igyekszik leválasztani imidzsét Harry Potter karakteréről. A Digital Spynak arról beszélt a napokban, hogy több jó sorozatszkriptet olvasott mostanában, de egy ilyenhez aláírni hét év lekötöttséget jelent, amit ő most nem tud vállalni.

Egy gyors halál jó lenne

A Trónok harcában azonban szívesen felbukkanna, persze csak akkor, ha garantálnák számára a gyors és dicstelen halált: Ha behoznának csak azért, hogy aztán kurvára kinyírjanak, na, azt nagyon bírnám

– mondta az interjúban.

A Harry Potter-filmek egyik roxforti professzorát alakító Jim Broadbentet már szerződtette az HBO a Trónok harcába, lehet, hogy a következő lépés tényleg Radcliffe lesz. A színész ugrott már be amúgy tévésorozatba, saját maga kanos verzióját alakította Ricky Gervais Futottak még...-jében.

(Címlapi kép: AFP)