Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Na, ki hiányzott már nagyon a tévéből?

2016.09.23. 11:28
Folytatás készül a nyolcvanas évek kultsorozatához, a Magnumhoz. A Tom Selleck bajszának főszereplésével készült széria nyolc évadot ért meg. Az új televízió a nyomozó lányáról fog szólni, de valami azt súgja, Tom Selleck is benne lesz.

Az ABC csatornánál készül a folytatás, a Született feleségekből ismert Eva Longoria lesz a producere. Az egykor Tom Selleck által játszott nyomozó lányáról szól majd a folytatás, Lily „Tommy" Magnumról, aki visszatér Hawaiira, hogy újranyissa apja magánnyomozó-irodáját. Lily karaktere az eredeti Magnumban is megjelent, pár epizódban tűnt föl még gyerekként. Egyelőre nem tudni, ki játssza őt az új sorozatban.

Arról sincs hír, visszatér-e az eredeti Magnum, Tom Selleck, de elég valószínű, hogy valamilyen formában felbukkan majd. Selelckről utoljára akkor lehetett olvasni, amikor vizet lopott aszály idején kaliforniai farmjára.

Elég sok régi sorozatnak készül mostanában folytatása, mintha a tévécsatornák kezdenének kifogyni az eredeti ötletekből. Lesz új MacGyver és 24 is (persze Kiefer Sutherland nélkül), az olyan híres filmek sorozatátiratairól nem is beszélve, mint a Halálos fegyver, az Engedj be! vagy Az elveszett fiúk.

(Címlapi kép: Collection Christophel/© CBS /Universal Television)