Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Bejelentették az új Sherlock-epizódok címét, a rajongók agya felrobbant

2016.09.26. 11:14
A Sherlock alkotói mindig is nagyon jók voltak abban, hogyan csigázzák föl a rajongókat. Most elárultak, milyen címeket adtak a jövőre érkező 4. évad epizódjainak, úgyhogy máris el lehet kezdeni kombinálni.

Vasárnap a Sherlock hivatalos Facebook-oldalán ezt a fotót osztották meg:

Vagyis az évad három epizódjából kettőnek már tudjuk is a címét. A Six Thatchers nyilvánvalóan A hat Napóleon című novellára utal, amely a Sherlock Holmes visszatér című kötetben jelent meg. A történetben valaki Napóleon-mellszobrokat tör össze, mert nagyon keres valamit. A sorozatban Napóleon helyett Margaret Thatcherhez, a rengeteg angol ember által gyűlölt (már elhunyt) egykori miniszterelnökhöz  lehet köze a címnek.

A második rész címe The Lying Detective, vagyis A hazudós nyomozó. Ez A haldokló detektívhez (The Dying Detective) áll a legközelebb. A novellában Holmes halálos betegnek tetteti magát, hogy lebuktasson egy gyilkost.

 A harmadik epizód címét nem tudjuk, de azt igen, hogy az évad főgonoszát Toby Jones (Suszter, szabó, baka, kém) fogja játszani, és valószínűleg Moriarty is visszatér. Sherlockot utoljára az Abominable Bride című újévi különkiadásban láthattuk idén, amely a harmadik és negyedik évadot kötötte össze. Az új epizódokat valamikor jövőre vetítik. 

(Címlapi kép: BBC/Facebook)