Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Melegpornónak indult, rémálom lett belőle

2016.09.27. 14:19
2006-ban járunk, az internet egy kicsivel már gyorsabb, mint volt (ADSL!), de a netes ingyenpornóhoz még nem juthatunk hozzá olyan mennyiségben, mint ma. Egy pornóproducer ekkor állt össze egy fiatal sráccal, hogy sok pénzt keressenek.

Ez az alaphelyzete a valós események alapján készült King Cobra című filmnek, amely a Brent Corrigan művésznévre hallgató melegpornósztár tündökléséről és valószínű bukásáról szól. Corrigant a Cobra Video nevű pornógyártó cég főnöke, Stephen fedezte fel, majd bejött a képbe egy másik producer, aki el akarta csábítani Brentet úgy szakmailag, mint emberileg.

A főhőst egy Garrett Clayton nevű fiatal színész játssza, aki megszólalásig hasonlít Zac Efronra. A két producert viszont nem akármilyen arcok játsszák: a Cobra Video főnökét a mostanában a Mr. Robottal visszatért Christian Slater adja, és ilyen parádésan fog kinézni a filmben:

Christian Slater a King Cobrában

Forrás: YouTube

A másik producert pedig James Franco alakítja, tehát szórakoztató figuráról beszélhetünk. Ja, és Molly Ringwald (Nulladik óra) is szerepel a filmben.

A King Cobrát Justin Kelly rendezte, az előzetes alapján a film ugyanazt fogja jelenteni a melegpornónak, mint amit a Boogie Nights a heteropornónak (bár a Boogie Nights bizonyára jobb).

Itt az előzetes, egy kicsit máris úgy érzem, mintha láttam volna a filmet, de azért szívesen megnézem majd rendesen is, ha elérhetővé válik. Amerikában október 21-én mutatják be.

(Címlapi kép: YouTube)