Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Naná, hogy jön az élő szereplős Oroszlánkirály

2016.09.29. 13:34
A Disney képtelen leállni: A dzsungel könyve és A szépség és a szörnyeteg után érkezik az Oroszlánkirály élő szereplős remake-je is. Mert nyilván pont erre van ma égető szüksége a világnak.

A Disney egyik legnagyobb sikerét jelentő és a szekerét a 90-es években újra belendítő rajzfilm sem maradhatatott ki a sorból. Láthatóan annyira felbátorodtak az új A dzsungel könyve idei sikerén, hogy Simbáékról is lenyúznak még egy bőrt, ezúttal persze már CGI-ből. Mert az „élő szereplős” kifejezés azért itt jókora eufemizmus, tekintve, hogy emberek nem is szerepelnek a sztoriban, azok a fránya állatok pedig még mindig nem tanultak meg beszélni.

De hát ez nem akadályozhatja meg Jon Favreau-t, aki az első Vasembert és A dzsungel könyvét is tető alá hozta. A rendező pajkos kis tweetben tudatta rajongóival, milyen izgatott a kihívás miatt, mintha nem egy alattomos merényletet jelentene be épp sokak gyerekkori kedvence ellen. Úgy tűnik, az élet nem más, mint körforgás, ahogy azt Elton John is megénekelte a rajzfilm egyik betétdalában.

 (Címlapi kép: AFP/Disney)