Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Sorozat készül az Egy makulátlan elme örök ragyogásából

2016.10.09. 16:28
Michel Gondry 2004-es kultfilmjét is utolérte a sorozatláz. A tévés változatot a Chuck egyik írója készítheti.

Az Egy makulátlan elme örök ragyogásából a film egyik producere, Steve Golin csinálhat tévésorozatot a Universal stúdió tévés cégénél. Állítólag közel állnak ahhoz, hogy írót is szerződtessenek a projekthez, Zev Borow-t, aki korábban a Chuckon és a Foreverön dolgozott.

A film forgatókönyvírója, Charlie Kaufman és rendezője, Michel Gondry nem vesznek részt a sorozat készítésében, ami egyfelől érthető, másrészt sajnálatos, mert nélkülük szinte biztos, hogy csalódást fog kelteni a tévés változat. Az Egy makulátlan elme örök ragyogása a kétezres évek egyik igazi kultfilmje, arról szól, hogy a főhőssel (Jim Carrey) szakít a barátnője, sőt egy új technológia segítségével a kapcsolatuk emlékét is kitörli az elméjéből. Válaszul Carrey karaktere is törölni akarja a lánnyal közös emlékeit, de rájön, hogy azok nélkül még boldogtalanabb lenne.

Kate Winslet, Charlie Kaufman és Michel Gondry bolondoznak az Egy makulátlan elme örök ragyogása forgatásán

Forrás: The Picture Desk/n/a/David Lee

Az Egy makulátlan elme örök ragyogása a legújabb a tévéadaptáció előtt álló filmek sorában. Most mutatták be a Feltámad a vadnyugat alapján készült, HBO-s Westworld első részeit, és már készül Az elveszett fiúk, A tégla és az Engedj be! sorozatváltozata is.

(Címlapi kép: SPI)