Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

DiCaprio feltalálja a rock and rollt

2016.10.22. 12:49
A sztár mostanában leginkább az emberiség megmentésével van elfoglalva, ám ennek szüneteiben jut egy kis ideje játékfilmekre is. Most például egy legendás producer bőrébe bújik majd.

Leonardo DiCaprio nemrég második dokumentumfilmjét is leforgatta a klímaváltozásról. Annyira rápörgött a témára, hogy nemrég már arról viccelődött Obamának: befizetett az első Mars-járatra, hogy végleg maga mögött hagyhassa a hanyatló Földet. Amíg viszont ez összejön, addig neki is dolgoznia kell, és itt is van a legújabb filmterv. Ő játszhatja a legendás zenei producert, Sam Phillipset, aki olyanokat indított el a pályán, mint Elvis Presley, Johnny Cash vagy Howlin' Wolf.

A Paramount már meg is vette Peter Guralnick könyvének jogait, melynek címe: „Sam Phillips, az ember, aki feltalálta a rock and rollt"

A zenei jogokkal persze még akadhatnak problémái a stúdiónak, de reméljük ezzel sem lesz probléma. Mick Jagger keze ebben a projektben is benne van, akárcsak a Scorsesével közösen felügyelt, ám az egy évad után leállított Bakelitben. Ez a film talán betömhetné az HBO elképesztően dögös rock and roll-sorozata után maradó űrt.

(Címlapi kép: Pro Video Film)