Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Magyar nő rajzolja Wonder Woman kalandjait

2016.10.26. 13:43
Indul egy új Wonder Woman-képregénysorozat, nyilván a készülő film miatt is. A december elején induló széria rajzolója Tondora Judit.

Az új sorozatban a szuperképességű amazon, Wonder Woman egy másik szuperhősnővel, a testébe ültetett gépi alkatrészektől emberfeletti erejűvé vált Bionic Womannel közösen harcol egy szebb világért.

A képregény a két figura régi tévésorozatos változatához nyúl vissza, azt a nosztalgikus hangulatot próbálja felébreszteni (Bionic Woman eleve nem képregényben, hanem tévésorozatban kezdte a pályafutását).

Már a második füzet borítója is megvan

Forrás: Dynamite

A sorozat nekünk azért érdekes, mert ez Tondora Judit eddigi legnagyobb amerikai megbízása. A miskolci rajzoló régóta dolgozik külföldi képregényes projektekben, nemrég a Trail című, az Indiana Jones-filmekre vagy A nemzet aranyára hasonlító kalandképregény első füzetét olvastam tőle.

Tondora Judit rajza

Forrás: Tondora Judit

A Kilencedik.hu meg is kérdezte Tondorát, hogy miről fog szólni a képregény, de nem árulhatott el semmit a sztoriról. Az író, Andy Mangels egyébként korábban Star Wars- és Star Trek-képregényeket írt. A Wonder Woman / Bionic Woman '77 első száma december 7-én jelenik meg.

(Címlapi kép: Dynamite Comics)