Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Háromszáz táncoló macska tart flashmobot Budapesten

2016.10.27. 12:13
Nagyszabású flashmobra készülnek egy budapesti tánciskola növendékei: a Macskák című musicalből fognak táncolni október 28-án Budapesten. Az esemény a beharangozója annak, hogy hamarosan budapesti turnéállomására érkezik az eredeti angol produkció.

A magyar Starlight Dance Company (SDC) társulat 300 táncosa fog tartani egy nagyjából négyperces flashmobot a Macskák című musicalből, és a szervezők azt ígérik, hogy a buli minden résztvevője macskának lesz maszkírozva. A szinhaz.hu korábban még azt írta, hogy a flashmobra a Széll Kálmán téren fog sor kerülni, most viszont az SDC oldalán már a West Endet adják meg helyszínként, időpontnak pedig a délután három órát. Akit tehát érdekel a flashmob, annak érdemes még holnap délelőtt is rápillantania az oldalra, hátha ismét változik a helyszín. 

A flashmob egy nagyszabású esemény beharangozója is egyben, hamarosan ugyanis Budapestre érkezik az eredeti angol Macskák (Cats) musical társulata. Előadásukat a Syma csarnokban négy alkalommal, 2016. november 17-én, 18-án és 19-én lehet majd megnézni. A jelenleg világkörüli turnén szereplő londoni musicalt Trevor Nunn rendezte, és ez ugyanaz az előadás, amely 30 évig a londoni West End, valamint a New York-i Broadway legsikeresebb musicalprodukciója volt.

A szinhaz.hu szerint a turnézó előadás egy kis meglepetést is tartogat a rajongók számára, Andrew Lloyd Webber ugyanis két új dalt is írt a darabhoz.

(Címlap: AFP/Joseph Barrak)