Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Matt Dillon lesz Lars von Trier sorozatgyilkosa

2016.11.03. 10:21
Már éppen kezdtünk lemondani Matt Dillonról, de most jött a hír, hogy ő lesz a főszereplője Lars von Trier készülő, The House That Jack Built című sorozatgyilkosos pszichothrillerének.

Dillon legutóbb a Wayward Pines című sorozatban volt látható itthon, és persze abban is jó volt, de hát ez a szint még Antal Nimród A szállítmányától is messze van, nem is beszélve az igazán jó Dillon-filmektől, a Keresd a nőt!-től, a Gyógyszergyári cowboytól, a Facéroktól vagy a Rablóhaltól. Oké, ezek között harmincéves film is van, szóval talán túlzás ezeket visszasírni.

Matt Dillon A gyógyszertári cowboy című filmben

Forrás: Collection Christophel/Avenue Pictures Productions/Avenue Pictures Productions

Na de most! Lars von Trier The House That Jack Built című filmjéről eddig annyit lehetett tudni, hogy egy sorozatgyilkosról fog szólni, és nagyon nyugtalanító címe van. Remélem, jobban felzaklat majd, mint a Henry – Egy sorozatgyilkos portréja.

Henry – Egy sorozatgyilkos portréja

Forrás: AFP

Most kiderült, hogy Matt Dillon lesz benne a sorozatgyilkos, a film Washingtonban játszódik majd a '70-es, '80-as években, és arról szól, hogyan teljesedik ki sorozatgyilkosként a főhős. Lesz egy mentora is, akit Bruno Ganz (A bukás – Hitler utolsó napjai) játszik.

Női szereplőket még keresnek a filmhez, jövő év elejétől forgatnának Dániában és Svédországban.

(Címlapi kép: The Picture Desk/Glenn Watson)