Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Tényleg jön a Passió folytatása

2016.11.03. 10:42
Mel Gibson képtelen leakadni a Bibliáról, így hamarosan megcsinálja a Passió következő részét. Ki találja ki, mi lesz a címe?

Na, jó eláruljuk: Feltámadás. A spoilergyanús címet maga Gibson jelentette be Stephen Colbert talk show-jában, ahova jókora szakállal érkezett. „Nemcsak felmondjuk majd az eseményeket, hanem megmutatjuk, mi minden zajlott körülötte. Különben unalmas lehetne, hiszen mindenki olvasta az eredetit– mondta Gibson, aki arra is sejtelmesen utalgatott, hogy a főgonosz nem evilági lesz a sztoriban.

Háborúval tért vissza

A bibliai film bemutatója persze még jóval odébb van, legkorábban három év múlva érkezik. Nem lesz könnyű, de talán kibírjuk addig valahogy, ha már a Passió címen futó horrorpornó nélkül is elvolt a kereszténység cirka kétezer évig.

A Feltámadás érkezéséig be kell érnünk A fegyvertelen katonával, amely Gibson rendezői visszatérése tíz év után. A kemény háborús filmet nagy ovációval fogadták a velencei filmfesztiválon, és jelenleg 88 százalékon áll a kritikusi véleményeket összegző Rotten Tomatoeson.

Elmaradt bocsánatkérés

Stephen Colbert nem hagyta szó nélkül Gibson botrányait sem, rögtön az interjú elején szóba hozva hírhedt szexista és antiszemita kirohanásait. Az ausztrál sztár láthatóan nem szívesen beszélt a témáról. Több amerikai lap is elégedetlen volt azzal, ahogy Gibson kitért a bocsánatkérés elől, és megpróbálta bagatellizálni a történteket.

(Címlapi kép: AFP)