Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Penélope Cruz is felszáll az Orient expresszre

2016.11.12. 10:47
Még nem lehet tudni, hogy Penélope Cruz kit fog játszani az Agatha Christie klasszikus krimijéből készülő új filmadaptációban, de az biztos, hogy a szereplőgárda nagyon erős lesz.

Penélope Cruz ezzel csatlakozott Kenneth Branagh-hoz, Johnny Depphez, Michelle Pfeifferhez és Judi Denchhez, de rajtuk kívül a Star Wars: Az ébredő Erő főszereplője, Daisy Ridley, és a filmekben általában a mexikói havert játszó Michael Pena is benne lesznek az új Orient expresszben.

Azt még nem mindenkinél lehet tudni, hogy kit játszik majd a történetben, de annyi biztos, hogy Branagh lesz Hercule Poirot, Depp pedig az áldozattá váló Ratchett.

Ingrid Bergman és Albert Finney az 1974-es Gyilkosság az Orient expresszen című filmben

Forrás: AFP

A legújabb Agatha Christie-adaptációt Kenneth Branagh rendezi is, és 65mm-es filmre forgatják majd, hogy még részletgazdagabb és grandiózusabb legyen a látványvilág. Az eddigi leghíresebb Gyilkosság az Orient expresszen-adaptáció 1974-ben készült, Sidney Lumet rendezte, Albert Finney játszotta benne Poirot szerepét, Ingrid Bergman pedig Oscart kapott legjobb női mellékszereplőként.

(Címlapi kép: NurPhoto/Gabriel Maseda)