Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

A Bosszúállók szexi gonosztevője összeáll a Sin City írójával

2016.11.22. 15:26
Kicsit bonyolultan írtuk körül, de arról van szó, hogy film készül Frank Miller kilencvenes évek elején készített képregényéből, a Hard Boiledból, és Tom Hiddleston lesz a főszereplő.

A Hard Boiled háromrészes képregénysorozat, a '90-es évek elején jelent meg, Frank Miller, a Sin City és a 300 szerzője írta, Geof Darrow rajzolta. A jövőbeli, disztópikus Los Angelesben játszódik, ahol egy Nixon nevű pénzbehajtó tevékenykedik – őt fogja játszani Tom Hiddleston a készülő filmadaptációban.

A filmet Ben Wheatley rendezi, aki nemrég már dolgozott együtt Hiddlestonnal, a High-Rise című filmet viszont itthon sajnos nem mutatták be. Hiddlestonnak biztos nem volt egyszerű helyet találnia a Hard Boilednak a naptárában, mert nagyon sokat dolgozik: már befejezte a Thor harmadik részét (amelyben ismét ő játssza Lokit), és a Kong: Skull Island is bemutatásra vár. Ezenkívül ő lenne a tökéletes James Bond, de még csak pletykaszinten hozták összefüggésbe a szereppel.

A Hard Boiled egyik gyűjteményes kötetének borítója

Forrás: Norma Editorial

A Hard Boiledot már vagy tíz éve meg akarják filmesíteni Hollywoodban. Sokáig úgy nézett ki, David Fincher rendezheti az adaptációt, Wheatley csak most került a képbe, ő viszont talán valóban leforgathatja majd a filmet.

(Címlapi kép: Aidan Monaghan / BFI)