Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Kiszivárgott egy dal az új Spice Girlstől

2016.11.26. 16:01
Három napja felkerült egy szám a netre azzal a felütéssel, hogy ez az újjáalakult Spice Girls első dala. A felvételt valaki kiszivárogtatta, és elképzelhető, hogy tényleg a háromtagúra soványodott lánycsapatnak írt új szerzeményről van szó, de biztosan nem ezzel a gyenge számmal akartak debütálni.

A formáció egykori tagjai, Mel B, Emma Bunton és Geri Halliwell (2015 óta már Geri Horner) már korábban bejelentették, hogy a húszéves évforduló alkalmából ismét összeáll a Spice Girls. Ez azonban egy csonka változata lesz az eredeti csapatnak, mert az ünnepelt divattervezőként és üzletasszonyként működő Victoria Beckham és a szólókarrierjére koncentráló Mel C kihagyják a visszatérési lehetőséget. 

Kérdés, hogy a Spice Girls – GEM névre módosult lánycsapat mi újat tud majd a rajongóknak felmutatni a huszadik évforduló alkalmából? Felidézik a régi Spice Girls-ös energikus popot, vagy nem erőltetik a múltat, és hoznak valami tényleg újat? A most kiszivárgott Song for her című dal nem a hivatalos debütálása az együttesnek, de Emma Bunton a Daily Mailnek állítólag megerősítette, hogy hármójukat lehet hallani a YouTube-ra kitett felvételen. A szám arra jó, hogy belehallgassunk, hogy szólnak a lányok évekkel később.

A Song for hernek – mivel már 2016-ot írunk – nyilván kicsit elekropoposabb lett a hangzása a régi Spice Girls-dalokhoz képest, de ennél azért izgalmasabb produkcióra lesz szükség a visszatéréshez.  

(Címlap: AFP/Andrej Isakovic)