Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Hugh Grant visszatérhet a következő Bridget Jonesban

2016.12.10. 12:22
Amennyiben megkapja a zöld utat a Bridget Jones negyedik részének forgatására, a rendező, Sharon Maguire mindent meg fog tenni azért, hogy Hugh Grant ismét a csapat tagja legyen.

Nagyon hiányzott Sharon Maguire rendezőnek Hugh Grant az idén bemutatott Bridget Jones babát vár című film stábjából. Így ha elkezdhetik forgatni a vígjáték következő, negyedik részét, akkor minden tőle telhetőt meg fog tenni, hogy a jelenleg 56 éves színész visszatérjen a filmbe. Sharon Maguire ezt az Evening Standard British Film díjátadóján nyilatkozta, ahol a Bridget Jones babát vár a legjobb vígjátéknak járó elismerést kapta.

„Ő még mindig része a mi diszfunkcionális családunknak. Nem gondolom, hogy örökre elment volna, talán vissza fog térni. Ha bármit tehetek ennek érdekében, akkor meg fogom próbálni meggyőzni őt” – ígérte a rendező. 

A Bridget Jones naplója folytatására tizenkét évet kellett várni, míg idén ősszel bemutatták a harmadik részt. Az eltelt idő jót tett a készítőknek és a színészeknek egyaránt (kritikánk itt), viszont a rajongók hiányolhatták a filmből Daniel Cleavert, azaz a nőcsábászt alakító Hugh Grantet. Pár hete a film másik szívtiprója, Colin Firth elszólta magát, amikor azt mondta, hogy a harmadik rész forgatókönyvének megbeszélésein még Hugh Grant is részt vett, aki csak ezt követően döntötte el, hogy nem kíván az új mozifilmben szerepelni. 

A Standardnek Firth azt nyilatkozta, hogy évekig úgy beszéltek az új Bridget Jones-ról, hogy abban Grant is játszani fog, aztán a színész hirtelen meggondolta magát. 

(Címlap: AFP/Valerie Macon)