Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Saját filmet kap az őrült csaj a Suicide Squadból

2016.12.14. 10:37
Egyedül Harley Quinn, Joker barátnőjének karaktere működött a Suicide Squad – Öngyilkos osztagban. Most saját női szuperhősfilmet kap, amelyben két másik képregényes hősnő is szerepel majd.

A Gotham City Sirens munkacímű filmet ugyanúgy David Ayer rendezné, mint a Suicide Squadot, és ismét Margot Robbie játszaná Harley Quinnt, Joker barátnőjét, aki most az eszement bűnözőtől megszabadulva alakítana csapatot csupa nőből.

A csapat tagjai szintén inkább szuperbűnözők, mint szuperhősök: ha az eredeti képregénysorozatból indulunk ki, a filmben feltűnne a Macskanő (aki legutóbb a rémes Halle Berry-s filmadaptációban szerepelt le), illetve Méregcsók is – utóbbira a Batman és Robinból emlékezhetünk, ott Uma Thurman játszotta.

Arnold Schwarzenegger mint Mr. Freeze és Uma Thurman mint Méregcsók a Batman és Robin című filmben

Forrás: InterCom

A Suicide Squadot szinte egyöntetűen rosszul fogadták a kritikusok (mi is utáltuk), de végül 745 millió dolláros nemzetközi bevételt hozott. Ennek köszönhető, hogy nemcsak Harley Quinn-nel, hanem a férfi főszerepet, a Deadshot nevű bérgyilkost játszó Will Smithszel is szeretnének még egy filmet csinálni.

(Címlapi kép: InterCom)