Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Már azelőtt lekapcsolják a terroristákat, hogy bármit is elkövetnének

2016.12.18. 10:11
Kijött a Homeland 6. évadának előzetese. A hősnő, Carrie Mathison a New York-i muszlimok jogait védi, de persze belekeveredik a CIA és az új amerikai elnök játszmáiba.

Úgy fest, a Homeland alkotói is biztosra vették, hogy Hillary Clintont választják meg elnöknek. A hatodik évadban legalábbis egy női elnököt látunk, a történet néhány nappal az ő beiktatása előtt veszi kezdetét. A sztori onnan indul, hogy a hatóságok fokozzák a készültséget a terroristák ellen, ami azt jelenti, hogy már azelőtt letartóztatnak embereket, hogy bármit elkövetnének.

Az előzetesben ezt két muszlim fiú esetén keresztül látjuk, akiket néhány gyanús videóüzenet után vesznek őrizetbe a kommandósok. A Berlinből hazatért, volt CIA-s hősnő, Carrie Mathison (Claire Danes) viszont pont hasonló esetekben nyújtana jogsegélyt, ha nem akadna hamarosan sokkal sürgősebb dolga.

A remekül sikerült berlini szezon után a Homeland hatodik évadától is sokat várunk. Sajnos rosszat sejtet, hogy úgy tűnik, visszahoznak egy halottnak hitt, fontos szereplőt. Január 20-án indul az évad.

(Címlapi kép: Showtime)