Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Teljesen felcsigáz a Szárnyas fejvadász folytatásának első előzetese

2016.12.20. 09:32
Sok minden nem történik a Szárnyas fejvadász 2049 első teaserében, de talán jobb is így. Felvillan néhány helyszín, a két legfontosabb szereplő, mi pedig mostantól kezdve nagyon szurkolunk, hogy hasonlóan remekmű legyen, mint az első klasszikus.

Októberben hivatalosan is bejelentették a Szárnyas fejvadász folytatásának címét (így lett a második rész Szárnyas fejvadász 2049), most pedig megjelent a film első teasere. Több mint harminc évvel Ridley Scott klasszikusa után a folytatást az Érkezés és a Sicario rendezője, Denis Villeneuve készíti, Scott ezúttal producere a filmnek. Visszatért azonban az eredeti sci-fi forgatókönyvírója, Hampton Fancher és a 13-szoros Oscarra jelölt operatőr, Roger Deakins is.

Villeneuve állandó zeneszerzőjét, Jóhann Jóhannssont kérte fel a Szárnyas fejvadász 2049 zenéjének megkomponálásához, a főszerepet pedig Ryan Goslingra osztotta, de Rick Deckard, azaz Harrison Ford is benne lesz a második részben. 

Kettejüket láthatjuk az alábbi teaserben is, rajtuk kívül még Robin Wright, a korábbi pankrátor Dave Bautista és Jared Leto is szerepelnek a folytatásban. 

A szinopszis szerint a sztori harminc évvel az eredeti cselekménye után játszódik, és ezúttal K (Ryan Gosling) rendőrtiszt egy olyan rég eltemetett titokra bukkan, amely akár romba is döntheti a társadalmat. K feladata lesz, hogy az évtizedek során eltűnt Rick Deckardot felkutassa. 

A film világpremierje 2017. október 6-án lesz. 

(Címlap: Outnow.ch)