Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Carrie Fisher szívrohamot kapott egy repülőn

2016.12.24. 00:07
Egy Londonból Los Angelesbe tartó repülőn ülve kapott szívrohamot Carrie Fisher színésznő, aki még mindig életveszélyes állapotban van.

Carrie Fisher nem sokkal a landolás előtt lett rosszul és vesztette el az eszméletét – értesült a TMZ. Később a 60 éves színésznő testvére is megerősítette, hogy Fishernek szívinfarktusa volt.

A TMZ állítása szerint szerencsére egy orvos is utazott a járaton, aki szívmasszást hajtott végre a színésznőn, ezzel újra tudta éleszteni őt. Mindeközben a fedélzetről riasztották a Los Angeles-i repteret, így a gép valószínűleg elsőbbséggel szállhatott le. Amint a United Airlines földet ért, azonnal kórházba szállították Fishert, akit jelenleg a Ronald Reagan UCLA Medical Centerben kezelnek az intenzív osztályon, lélegeztető gépen tartják.

A színésznő éppen új könyvének, a Princess Diaristnek a promóciós körútján járt Európában. 

A sokkolt utasok később Twitteren számoltak be az esetről:

 

Carrie Fisher az eredeti Csillagok háborúja -trilógiában és a Star Wars: Az ébredő Erőben alakította Leia hercegnőt. Eddig négy regényt írt, és megjelentetett három memoárt. A legutóbbi önéletrajzában számolt be arról, hogy a Csillagok háborúja forgatása közben valóban összejöttek egy rövid időre Harrison Forddal.

(Címlap: AFP/2016 Getty Images/Dimitrios Kambouris)