Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

A csodálatos Helen Mirren szerint is egy nagy rakás szar volt ez az év

2016.12.23. 09:19
Mi sem mondhattuk volna szebben.

Ha a karácsony az őszinte érzelmek ideje – és ezt, ha másból nem is, az Igazából szerelemből igazán tudhatnánk –, akkor Helen Mirren igazán hű volt az ünnep szellemiségéhez. Mindezt úgy, hogy még véletlenül sem csúszott át az ilyenkor kínálkozó giccsbe, sőt azt mondhatjuk, hogy sikerült úgy becsomagolnia a jókívánságait, hogy azzal mi is teljes mértékben azonosulni tudunk.

Mirren a Graham Norton Show vendége volt a napokban, itt kapta meg a műsorvezetőtől a felkérést, hogy ha már Erzsébet királynő betegségre hivatkozva kivonta magát a karácsonyi eseményekből, legalább az őt megformáló színésznő mondjon néhány bátorító szót a honfitársainak. És Mirren természetesen azonnal felnőtt a feladathoz, így született meg ez a csodálatos pár perc:

Eljött az ünneplés és az együttlét ideje, amikor lehetőségünk van visszatekinteni az elmúlt évre. És azt hiszem, mindannyian egyetértünk abban, hogy 2016 egy nagy rakás szar volt

– mondta a karácsonyfa fényében. Ezt persze eddig is tudtuk, de van abban valami melengető, hogy ezt az érzést Helen Mirren is megerősítette az ő csodálatos intonációjával. Külön felhívnánk a figyelmet a királynői méltóságra, amellyel a shit szót kiejtette.

Ezek után a színésznő sem tanácsolhatott mást, mint hogy igyunk felelősséggel és legyünk vidámak. Ennyi legyen is elég a karácsonyi hangulathoz.

(Címlapi kép: AFP)