Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Lézerkarddal virrasztottak gyertyák helyett

2016.12.29. 12:29
Megható gesztussal búcsúztatták szerdán éjszaka Carrie Fishert, a Csillagok háborúja Leia hercegnőjét alakító színésznőt a rajongói. Lézerkardjukat emelték a magasba. 

Több száz rajongó gyűlt össze lézerkarddal a kezében szerda este a kaliforniai Disneylandben, Anaheimben, hogy megemlékezzenek a december 27-én, hatvan évesen elhunyt Carrie Fisherről. Fisher alakította Leia hercegnőt az eredeti Csillagok háborúja-trilógiában, ezért a rajongók értelemszerűen gyertyák és virágok helyett lézerkardot vittek magukkal a virrasztásra.

A Facebookon meghirdetett eseményt szervező Jeff Rowan azt mondta a Hollywood Reporternek, hogy a virrasztást megelőző éjjel döntötte el, hogy meghívja az ismerőseit a lézerkardos megemlékezésre abban a reményben, hogy majd a Disney beengedi őket a területére. Bejöttek a számításai, és a több ezer érdeklődőből végül néhány százan részt is vettek az eseményen.

Forrás: Anadolu Agency/2016 Anadolu Agency/Aydin Palabiyikoglu

A következő három napban hasonló módon fognak virrasztani más amerikai államokban is a Csillagok háborúja rajongói: Austinban péntek este szerveznek lézerkardos megemlékezést, a coloradói Littletonban pedig lézerkardos felvonulásra várják a résztvevőket. Az Alamo Drafthouse nevű mozilánc ugyancsak több helyen szervez majd lézerkardos vetítéseket, többek között Carrie Fisher kevésbé ismert mozifilmjeit is levetítik majd néhány városban. 

 

(Címlap: 2016 Anadolu Agency/Aydin Palabiyikoglu)