Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Ki pótolja majd Leia tábornokot a Star Wars kilencedik részében?

2017.01.06. 09:39
A Star Wars első epizódjaiban Leia hercegnőt, az utóbbiakban pedig már tábornokot alakító Carrie Fisher december 27-én hunyt el. A sorozat nyolcadik epizódjához már rögzítették azokat a jeleneteket, amelyekben Carrie Fisher is szerepel, de állítólag nagy fejtörést okoz a Disney-nek, hogy a kilencedik epizódban kivel és hogyan helyettesítsék a színésznőt. Pont ebben a részben ugyanis kulcsszerep jutna Leiának. 

A Hollywood Reporter névtelen forrásokra hivatkozva azt írja, hogy az eredeti forgatókönyv szerint a kilencedik részben több kulcsszerep is jutott volna a Leiát alakító Carrie Fishernek. Állítólag a készítők terveztek egy olyan jelenetet, ahol Luke és Leia ismét találkoznak, illetve egy olyat is, ahol Leia újra találkozik fiával.

Forrás: Photo12/Archives du 7e Art/Lucasfilm/Lucasfilm

A nyolcadik részt – amelynek forgatókönyvét a Jurassic Worldöt rendező Colin Trevorrow és Derek Connoly írja – 2018 elején kezdenék el forgatni, és a tervek szerint év végére kerülne a mozikba. Ám a sorozatot gyártó Disney-nek egyelőre az okozza a legnagyobb fejtörést, hogy hogyan pótolják Carrie Fishert. A legfontosabb döntéshozók állítólag jövő héten Los Angelesbe utaznak, hogy együtt mérlegeljék a lehetséges megoldásokat. 

 (Címlapi kép: Origo)