Bowie halála napján dupla szivárvány jelent meg New York fölött

2017.01.11. 09:54
A popsztár özvegye emlékeztette a világot a különös égi jelenségre.

A rajongóknak bőven volt mivel emlékezni David Bowie-ra a zenész váratlan halálának első évfordulóján: a BBC új dokumentumfilmet sugárzott róla soha nem látott felvételekkel és új információkkal a Blackstarról és a betegségéről, de még egy posztumusz kislemez és klip is kijött (ebben a cikkben gyűjtöttük össze azt a sok mindent, ami Bowie-val történt a halála óta).

Természetesen a közösségi médiát is elárasztották a megemlékezések január 10-én. A zenész özvegye, Iman is közzétett egy képet az Instagramon, amelyen az látszik, hogyan is festett New York felett az ég Bowie halála napján (már jó ideje itt laktak).

Egy gigantikus dupla szivárvány ívelt a felhőkarcolóktól a magasba, és ennél tökéletesebb emlékművet elképzelni is nehéz lenne a pop kaméleonjának, aki mindig szeretett rikító színekben pompázni. Ennek a szivárványnak persze aznap senki nem tulajdonított különösebb jelentőséget, hiszen Bowie halálhírét csak másnap, január 11-én tették közzé. Iman azonban most emlékeztette a világot az egybeesésre a következő címszavak kíséretében: #ForeverAndEver #ForeverLove #BowieForever.

Jan 10th, 2016 NYC Skyline #ForeverAndEver #ForeverLove #BowieForever

A photo posted by IMAN (@the_real_iman) on

(Címlapi kép: David Bowie/YouTube)