Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Amikor Elizabeth Taylor volt Michael Jackson és Marlon Brando sofőrje

2017.01.12. 14:47
Egy brit csatornát megihlettek a híres emberekről szóló városi legendák, úgyhogy az angol közönség hamarosan egy olyan sorozatot láthat, amelynek a szereplőgárdája egészen parádés: Hitler, Jacko, Samuel Beckett, Elizabeth Taylor és Bob Dylan is furcsa szituációkba keveredik.

Urban Myths: A Brand New Collection of Comedies címmel indít új vígjátéksorozatot a Sky Arts nevű brit csatorna, amely híres emberekről szóló mítoszokat dolgoz fel. Olyan sztorikat, amelyek akár meg is történhettek volna, de bizonyíték híján megmaradtak a városi pletykák szintjén. 

Így kerül képernyőre Elizabeth Taylor, Michael Jackson és Marlon Brando állítólagos közös kocsikázása, amikor a három sztár kénytelen volt autóba vágni magát, mert a 2001. szeptember 11-i terrortámadások után lezárták a reptereket. Michael Jackson szerepében az egészen ijesztőre maszkírozott Joseph Fiennest láthatjuk, az idős Marlon Brandót Brian Cox alakítja, a sofőrnek álló Taylort pedig Stockard Channing. 

A sorozat más részeiben Cary Grant tűnik fel, amint LSD-zik, de megismerhetjük Adolf Hitler barátját, akit Rupert Grint alakít majd, és ez végre egy olyan széria, amelyben epizódszereplő lesz Samuel Beckett és egy Dave nevű fickó után kutató Bob Dylan is.  

(Címlap:AFP/Vince Bucci)