Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Hervasztóak lettek az új Ben Affleck-film szexjelenetei

2017.01.15. 16:07
A szexjelenetek nagy részét kivágta új filmjéből Ben Affleck. A rendező-főszereplő visszanézte a felvételeket, és megállapította, hogy beteg jegesmedvére hasonlít bennük.

Az éjszaka törvényében Ben Affleck feltörekvő, belső démonaival küzdő gengsztert játszik a szesztilalom idején. A főhős első szerelmét Sienna Miller játssza, akivel több szexjelenete is volt Afflecknek. Ezeknek a forgatása sem lehetett valamit könnyű, a színésznő kilencórás maratonként írta le a kérdéses részek felvételét. Azért tartott ilyen sokáig a forgatás, mert egy montázsról van szó, amelyben a két szereplő egy csomó helyen egymásnak esik.

Ráadásul a kész filmben csak a töredékét lehet majd látni a tervezett jeleneteknek, tekintve, hogy a filmet rendező Affleck nagyon elégedetlen volt a saját testének látványával. „Mielőtt nekiálltunk volna forgatni, elgondolkodtam rajta, a testem melyik pontját lenne érdemes mutatnunk, honnan nézek ki a legjobban?Megcsináltuk a jeleneteket, visszanéztük őket, és irtó depressziós lettem. Ki kellett vágnom majdnem az egészet. Beteg jegesmedvének néztem kiismertette Affleck a szexjelenetek eredményét.

A Dennis Lehane hamarosan magyarul is megjelenő regényéből készített Az éjszaka törvényét nem fogadták valami jól az amerikai kritikusok, de mi azért kíváncsiak vagyunk rá. Nem a szexjelenetek miatt, hanem azért, mert Ben Affleck tehetséges rendező, Lehane pedig remek író, és kedveljük a szesztilalom ideje alatt játszódó gengszterfilmeket. Itthon január 26-án lesz a premier.

(Címlapi kép: InterCom)