Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Carrie Fishert mégsem keltik életre számítógépekkel az új Star Wars-filmekben

2017.01.15. 09:55
A Star Wars-filmek gyártója, a Lucasfilm közleményben tudatta, hogy a rajongói találgatásokkal ellentétben nem tervezik szerepeltetni Carrie Fisher digitális mását a Star Wars IX. részében.

A közleményben a cég azt írja, nem szokásuk válaszolni a spekuláló rajongóknak, de muszáj eloszlatniuk a pletykát, hogy Carrie Fishert digitálisan keltenék életre a Star Wars IX. részében. Ápolni fogjuk az emlékét és az örökségét Leia hercegnőként – írja a stúdió, ebbe pedig szerintük nem fér bele a digitális helyettesítés.

A Lucasfilm ugyanakkor gond nélkül megcsinálta digitálisan a fiatal Carrie Fishert a Zsivány Egyesben, ugyanúgy, ahogy Peter Cushingot, azaz Tarkin kormányzót is. Ráadásul egyes források szerint a IX. részben Leia tábornoknak komolyabb szerep jutott volna, mint a VIII.-ban, amelyhez már korábban, a színésznő halála előtt fölvették Leia jeleneteit.

Carrie Fisher a Star Wars: Az ébredő Erő plakátján

Forrás: Lucasfilm

A Lucasfilm vezetője, Kathleen Kennedy és a Star Wars IX. rendezője, Colin Trevorrow mindenesetre a hírek szerint a héten találkoztak Los Angelesben, hogy megbeszéljék, mi legyen Fisher nélkül az új trilógia utolsó fejezetével.

(Címlapi kép: Fórum Hungary)