Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Michael Jackson lánya azt állítja, hogy megölték az apját

2017.01.26. 09:31
A most 18 éves Paris Jackson szerint az apja halála előre el volt tervezve, és a család minden tagja tudja, hogy Michael Jackson nem öngyilkos lett, hanem megölték.

Jacko lánya most először adott interjút, és többek között arra is kitért, hogy az apja gyakran említette neki, hogy valakik vadásznak rá, és egyszer még meg fogják ölni. 

Meg van győződve az igazáról, szerinte ugyanis minden jel arra mutat, hogy Michael Jacksont 2009-ben meggyilkolták. „Összeesküvés-elméletnek, baromságnak tűnhet, de minden igazi rajongó és a családomban mindenki tudja, hogy valójában mi történt” – nyomatékosította a Rolling Stone kérdésére.

Paris több részletet nem árulhatott el, de bosszút akar állni, és lépéseket fog tenni az állítólagos emberölés ügyében.

A gyerekkoráról és a sztár halála utáni éveiről is beszámol az interjúban, nem volt ugyanis könnyű tinédzser kora. Elmondta, hogy 14 éves volt, amikor egy idegen szexuálisan molesztálta, 15 évesen drogfüggő lett, és megpróbálta többször is megölni magát. Terápiás iskolába járt, olyan antidepresszánsokat szedett, mint amilyeneket korábban az apja, de most már rendbe jött. Jelenleg azon dolgozik, hogy színészként és modellként is sikeres legyen.

(Címlap:AFP/Lilly Lawrence)