Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Daniel Radcliffe fél beülni ezer rajongója közé

2017.02.02. 14:58
Ezért nem látta még a Harry Potter-színdarabot.

Fél éve mutatták be Londonban a Harry Potter és az elátkozott gyermek színpadi változatát, ám Daniel Radcliffe-et még nem vitte rá a lélek, hogy beüljön rá. Nem mintha nem érdekelné, csak attól fél, hogy kissé feszengős lenne számára: Nem hiszem, hogy ez egy nyugodt este lenne nekem a színházban, gondolom, ott lenne vagy ezer Harry Potter-rajongó a nézőtéren – mondta a színész, aki amúgy nagyon örül a darab sikerének, de ő most inkább a Hamlet élveboncolásával van elfoglalva.

Ő ugyanis az egyik főszereplő a Rosencrantz és Guildenstern legújabb verziójában az Old Vicben. Tom Stoppard zseniális darabját 1966-ban mutatták be először, később pedig maga a szerző vitte filmre Gary Oldmannal és Tim Rothtal. A velejéig posztmodern darab a Hamlet elkaszált mellékszereplőit állítja a középpontba, posztmodern példázatba foglalva, milyen kisembersorsok rejlenek a nagy királydrámák hátterében.

Radcliffe-nek még a színpadon is akad problémája a rajongókkal, volt, hogy egyszerűen beszélni kezdett hozzá valaki a nézőtérről az Equus előadása közben.

(Címlapi kép: AFP)