Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Az emberek tényleg ezen a nem létező zsírpárnán akadtak ki?

2017.02.09. 15:16
Lady Gaga jól kezelte, hogy egyes trollok kifogásolni merték, amiért a Super Bowlon közszemlére tett hasa egy ember hasára hasonlít, és nem egy deszkára. 

Az idei Super Bowl Halftime show-ja különösen jó fogadtatást kapott az elmúlt évek félidős produkcióihoz képest, Lady Gaga hatalmas felszabadult energiával, légi akrobatikával és a legnagyobb slágereivel (Bad RomancePoker Face, Born This Way) szórakoztatta az NFL-döntő és a világ tévénézőinek közönségét, igazán kitett magáért. 

De soha nincs teljesen tökéletes produkció, legalábbis a trollok mindig mindenen találnak fogást, amin aztán napokig fröcsögni lehet. Ez esetben Lady Gaga hasa lett a téma, mert az énekesnő a show második felében egy a játékosok felszerelésére emlékeztető jelmezt viselt, amelyben kilátszott a törzsének nagy része. 

Forrás: DPPI/Dave Shopland

Az internet népe azon rugózott egy ideig, hogy bizonyos szögekben Lady Gaga hasa nem teljesen lapos, az egy-két grammnyi zsírpárnáját előrehajláskor nem tudja eltitkolni, mert az bizony megereszkedik. A trollok – többségükben férfiak – kifogásolták, hogy miért nem tudott Gaga még egy kicsit gyúrni a nagy show-ra, hogy ilyen szörnyű látványban ne legyen már részük a nézőknek. 

Természetesen mi azt gondoljuk, hogy a nők nagyon nagy többsége megirigyelné Gaga vonalait, és szerencsére ő sem riadt vissza a bántó megjegyzésektől, sőt ügyesen kezelte az irigykedőket. 

„Úgy hallottam, hogy a testem beszédtéma lett, úgyhogy azt akarom mondani, hogy büszke vagyok a testemre, és nektek is büszkének kellene lenni a tiétekre. Nem számít, ki vagy és mit csinálsz. Milliónyi okot tudnék adni arra, hogy miért nincs szükséged másokkal foglalkozni, hogy sikeres legyél. Légy magad, légy könyörtelenül önmagad. Ez a bajnokok jellemzője. Köszönöm mindenkinek, hogy támogat, szeretlek titeket” – írta Gaga az Instagramján.

(Címlap: DPPI/Dave Shopland)