Összeült a Han Solo-film csapata

2017.02.22. 12:59
Hétfőn kezdték forgatni a Han Solo: Egy Star Wars-történet című filmet. A jeles alkalomból a főszereplők és a rendezők be is ültek a Millenium Falcon pilótafülkéjébe.

Hétfőn kezdték el forgatni az angliai Pinewood Stúdióban a Han Solo: Egy Star Wars-történetet. Ez lesz a következő különálló Star Wars-film a Zsivány Egyes után, az év végén érkező VIII. epizód, Az utolsó jedik után fogják bemutatni.

A történet a fiatal csempész, Han Solo kalandjait meséli el, még azelőtt, hogy a Mos Eisley-i Cantina bárban találkozott volna Obi-Wan Kenobival és Luke Skywalkerrel. A forgatás kezdete miatt ki is jött egy hivatalos fotó a gyártó Lucasfilmtől. Itt van még egyszer:

Han Solo: Egy Star Wars-történet

Forrás: Lucasfilm

Középen ül Alden Ehrenreich, akit a magyar nézők legutóbb az Ave, Cézár! című Coen-film mellékszerepében láthattak, és a Han Solo-film csinálhat belőle igazi sztárt. Máris úgy mosolyog, mintha karakterben lenne!

Közvetlenül mellette a Trónok harcából ismert Emilia Clarke és Phoebe Waller-Bridge látható, utóbbit kevesebben ismerik, ő játszotta például a Fleabag című sorozat főszerepét. Chewbaccát könnyű felismerni, a maszk Joonas Suotamót, a finn kosárlabdázót rejti. A nagyszerű Donald Glover (Magic Mike XXL) lesz az ifjú Lando Calrissian, Woody Harrelson pedig Han Solo mentorát játszhatja majd. Talán ő az, aki a leginkább civilnek tűnik a képen, lehet, hogy azért, mert ujjong, hogy a Millenium Falconban ülhet.

A két srác a képen, akiről nem írtunk, Phil Lord és Christopher Miller, a film rendezői, korábban A Lego-kalandot csinálták együtt.

(Címlapi kép: Lucasfilm)